Obecny czas: 09 Wrz 2010, 01:14

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz
Autor Wiadomość
 Temat postu: Kosmetyki mineralne bareMinerals.Co sadzicie?
PostWysłany: 03 Gru 2009, 12:29 
Użytkownik

Witam

Niedawno stałam się posiadaczka zestawu kosmetyków mineralnych bareMinerals i jestem zachwycona.Musze powiedzieć,ze mam cerę problematyczna i nie mogę używać żadnych mazideł na twarz,ale te produkty są rewelacyjne,używam ich prawie codziennie i nie zauważyłam żadnego pogorszenia stanu cery.
W sklad zestawu wchodzą:
-2 podklady
-korektor
-puder brazujacy
-puder do wykończenia
-3 pędzle(do pudru,podkladu i korektora)

Sa to moje pierwsze kosmetyki mineralne dlatego nie mam porównania z innymi.Czy miałyście do czynienia z ta marka?Co sadzicie?Moze polecacie kosmetyki mineralne innej firmy?Czekam na opinie:D

Temat postu: Re: Kosmetyki mineralne bareMinerals.Co sadzicie?
PostWysłany: 03 Gru 2009, 13:17 
Użytkownik

Słyszałam o tym zestawie,niestety cena mnie powstrzymala od zakupu. Czy te podklady nadaja sie dla osobb o bardzo jasnej skorze?:)

Osobiście uzywam podkladu mineralnego Yves Rocher od kilku dni i jestem zadowolona poki co ,mam najjasniejszy odcien,ladnie kryje i rozswiatla skore. Mam rowniez sample EDM i Laurdess i sa naprawde bardzo dobre. Niestety nie mozna juz na stronie EDM zamawiac płacac przez Paypal...

Temat postu: Re: Kosmetyki mineralne bareMinerals.Co sadzicie?
PostWysłany: 14 Gru 2009, 22:56 
Użytkownik
Awatar użytkownika

w Stanach dostepnych jest 15 odcieni (w tym do bardzo jasnej skory), ale niestety w Polsce nie ma wszystkich - i jesli sie nie myle to najjasniejszych tez nie ma.. rozumiem, ze nie oplaca sie sprowadzac wszystkich kolorow, bo w Polsce nie ma wielu ludzi o czarnej skorze, ale przeciez wiele polek ma bardzo jasna karnacje, wiec powinni tez o nas, bladolicych, pomyslec..

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  Strona 1 z 1
 [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości