Obecny czas: 10 Wrz 2010, 06:07

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz
Autor Wiadomość
 Temat postu: probki..gdzie ?
PostWysłany: 25 Gru 2009, 20:38 
Użytkownik
Awatar użytkownika

Przymierzam sie powoli do tego zeby ze sredniej polki wejsc na wyzsza ale chcialabym miec 5 tysiacy rzeczy a zdaje sobie sprawe ze nie wszystko co drogie to dobre ;)
i tu moje pytanie : Gdzie / najakiej stronie internetowej moge dostac probki produktow niszowych :blush: ?? czyjest wogole taka strona ?:) :bag:

Temat postu: Re: probki..gdzie ?
PostWysłany: 08 Sty 2010, 23:21 
Użytkownik
Awatar użytkownika

Jak by była taka strona to pewnie wszystkie próbomaniaczki już dawno by ją obczaiły i nic by nie zostało dla osób które naprawdę chcą coś wypróbować. Ja proszę o próbki w aptekach lub drogeriach i nigdy mi nie odmawiają. W necie zamawiam ale raczej na zagranicznych stronach . Ostatnio zamawiałam próbki perfum Lacosty i Escady.

PostWysłany: 17 Sty 2010, 19:53 
Użytkownik
Awatar użytkownika

hmm wlasnie problem w tym ,ze ''przemile panie ze sklepu ''boots'' to nawet probek zapachow nie chca dac :bag: juz nie mowiac o czym innym, a ja np. takiego podkladu w ciemno nie kupie bo mam problemy ze skora ( strasznie sucha i nie kazdy podklad jej pasuje)

PostWysłany: 25 Sty 2010, 22:30 
Użytkownik
Awatar użytkownika

Anarchia napisał(a):
hmm wlasnie problem w tym ,ze ''przemile panie ze sklepu ''boots'' to nawet probek zapachow nie chca dac :bag: juz nie mowiac o czym innym, a ja np. takiego podkladu w ciemno nie kupie bo mam problemy ze skora ( strasznie sucha i nie kazdy podklad jej pasuje)

To radzę zmienić sklep. Próbki są dla klientek jak sama nazwa wskazuje do próbowania.A każdy sklep je dostaje razem z towarem. Jeśli nie chcą dawać omijaj taki sklep wielkim łukiem. Ja ostatnio dostałam chyba 10 próbek kremów Flosleku w mojej aptece bo powiedziałam babce że nie wiem co kupić mamie.

PostWysłany: 31 Sty 2010, 14:32 
Użytkownik

Anarchia napisał(a):

Sprobuj w Douglasie. Ja zawsze przez kupieniem podkladu prosze o przygotowanie probki i zawsze dostaje w takim malym, plastikowym pojemniczku, ktorego pojemnosc starczami mi na 2-3- razy uzycia, w zaleznosci od 'hojnosci' pani sprzedawczyni :shifty: . pozdrawiam :D

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  Strona 1 z 1
 [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości